Categorieën
Projecten

Latour op het wad

Dinsdagavond 24 november sloten we Latour op het Wad feestelijk af met onder andere Pauline Durlacher, die vertelde wat haar opviel bij de inzendingen van de schrijfwedstrijd en Marjoleine de Vos, die namens de jury bekend maakte welke teksten het meest aanspraken en waarom.
Latour op het Wad feliciteert Erik Lumens, die de schrijfwedstrijd wint met zijn tekst ‘Vrachtlijst’; Saskia Kolff-van Es met de tweede plaats voor ‘Goedemorgen Nederland’ en Leonieke Baerwaldt met ‘Phaenomenon’ en Sandra de Jong met ‘Monoloog van een plastic korrel’ met hun gedeelde derde plaats. 

Hier vind je het juryrapport en de winnende teksten; via deze link kun je de uitreiking terugkijken op Youtube.

Idee en samenstelling: Aletta Becker & Tanny Dobbelaar.
Partners: o.a. Stichting Spinozalens, Ambassade van de NoordzeeKenniscentrum Filosofie Rijks Universiteit Groningen, Studium Generale Groningen.